Vakantie

Een weekend of week erop uit

Kamperen en genieten

Een weekend of een week vakantie, of zelfs een dag er even uit is mogelijk bij Camping De Gijzel. Camping De Gijzel heeft namelijk geen vaste jaarplaatsen, het hele jaar door ben je welkom op de camping. Of dit nu voor een vakantie is van drie weken, of één overnachting met de camper. Geniet van de prachtige bosrijke omgeving, wandelen of fietsen midden in de natuur. Maar ook winkelen kun je in de omgeving, Tilburg en Den Bosch liggen op korte afstand van de camping.

Diverse staanplaatsen

Perfect onderhouden veld

Het grasveld waar de plaatsen zijn om te kamperen is perfect onderhouden, tijdens het maaien wordt het gras opgevangen. Ruime plaatsen die in de zon liggen, om kale plekken te voorkomen van voortenten is er dik kunstgras neergelegd waarop je de voortent neer kunt zetten. Stroom, internet, afvoer op het riool en digitale televisie is allemaal inbegrepen in de dagprijs. Natuurlijk is je hond ook welkom als je bij Camping De Gijzel komt logeren, er is zelfs een hondenoppas service op de camping. Ga je een dagje weg dan kun je hier tegen betaling gebruik van maken.

Sanitair

Blinkend sanitair gebouw

Een grote ergernis onder kampeerders, een toilet of douche die niet schoon is. Daar hoef je bij Camping De Gijzel niet bang voor te zijn, de sanitair gebouwen zijn perfect onderhouden, altijd blinkend schoon en de toiletten voorzien van toiletpapier. Met een rolletje in de hand naar de wc is dus niet meer nodig. Tijdens de koude periode zijn de douches en toiletten verwarmd, op deze manier kom je vanuit de douche in een warme ruimte.

Similar Posts