Vakantie

Met je gezin gezellig naar bora bora

Reizen

Is het je droom om lekker met je gezin gezellig naar bora bora te gaan? Dan kan Silktravel je helpen bij het vinden van de perfecte plek die past bij jouw wensen. Ze doen dit al sinds 2006. Silktravel bestaat uit een klein team aan mensen met een passie voor reizen. Op de website kan je alle mogelijkheden zien waar je goed kan overnachten. Alle plekken waar je heen kan gaan met Silktravel hebben ze zelf meegemaakt. Dit betekent dat ze in ieder hostel, hotel, resort en hut die ze hebben zelf geslapen hebben en alles hebben bekeken wat er te doen is. Zo ben je verzekerd van een kwaliteit vakantie zonder moeilijkheden.

Luxe reis

Hoe gaan ze te werk

Silktravel gaat met je om de tafel om te bespreken wat je allemaal zou willen doen en wat voor een vakantie je voor je ziet. Is dit bijvoorbeeld een strandvakantie of een cultuurvakantie, ga je alleen, met een paar vrienden of met je gezin. Dit zijn allemaal dingen om over na te denken. Verder kunnen ze je veel vertellen over de plekken die je wilt bezoeken en wat er allemaal in de buurt is. Verder gaan ze dan kijken naar plekken om te overnachten en wat je hierin zoekt. Tot slot gaan ze alles van top tot teen voor je regelen vanuit huis totdat je weer thuis bent.

Vakantie

Wereldkaart

Op de website van Silktravel staat een grote wereldkaart met alle mogelijkheden van accommodaties uitgelicht. Je kan hier kiezen wat voor vakantie je zoekt en wat voor accommodatie je zoekt. Als je het continent kiest waar je heen wilt komen er landen te staan die uitgelicht staan. Als je vervolgens het land van keus kiest krijg je een overzicht met de accommodaties die aan jouw wensen voldoen. Per Accommodatie kan je ook kijken wat het precies is en waar het licht.

Similar Posts